Onze babyproducten

Onze babyproducten

Welkom bij Nela Mae, waar we alles hebben wat je nodig hebt voor jouw kleintje en meer. Van bijtringen tot slaapzakken en babyflessen, we hebben een breed scala aan hoogwaardige producten om jou te ondersteunen in jouw reis door het ouderschap.

Bijtringen
Onze bijtringen zijn een absolute must-have voor ouders van doorkomende tandjes. Beschikbaar in zowel blauw als roze, deze bijtringen zijn ontworpen om het pijnlijke tandvlees van jouw kleintje te verzachten en tegelijkertijd de ontwikkeling van hun mondspieren te stimuleren. Met deze bijtringen kunnen baby's comfortabel kauwen en bijten, wat kan helpen bij het verlichten van ongemak en huilen tijdens het doorkomen van tandjes.

Slaapzak baby en cocoon
Onze Cocoon is de perfecte oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele slaapomgeving voor hun kleintje. Verkrijgbaar in linnen en hazelnoot kleur, deze Cocoon biedt een knusse cocon voor jouw baby om zich veilig en geborgen te voelen tijdens het slapen. Of het nu gaat om een dutje overdag of een goede nachtrust, onze Cocoon zorgt voor een rustige en vredige slaapomgeving voor jouw baby. Bovendien is deze Cocoon ideaal voor baby inbakeren, waarbij jouw kleintje zich geborgen voelt zoals in de baarmoeder, waardoor ze rustiger slapen.

Onze baby slaapzakken voor baby's zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Of het nu koud of warm weer is, onze slaapzakken baby bieden de perfecte slaapomgeving voor jouw kleintje. Beschikbaar in winter- en zomerversies, onze baby slaapzakken houden jouw baby knus en warm tijdens koude nachten en koel en comfortabel tijdens warme nachten. Met een veilige en comfortabele slaapzak baby slaapt jouw baby als een roosje, wat zorgt voor een goede nachtrust voor zowel baby als ouder. Speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's, onze baby slaapzakken bieden een veilig alternatief voor deken, waardoor het risico op verstikking wordt verminderd.

Elhee flessenpakket
Het Elhee flessenpakket is een onmisbaar hulpmiddel voor ouders die de overgang van borstvoeding naar flesvoeding willen maken. Met onze hoogwaardige Elhee babyflessen kunnen ouders de overgang soepel en gemakkelijk maken voor hun kleintje. Onze babyflessen zijn speciaal ontworpen om een natuurlijke drinkervaring te bieden, waardoor jouw baby zich comfortabel voelt tijdens het voeden.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en ervaar het gemak van winkelen voor al jouw babybehoeften bij onze Baby Webshop. We streven ernaar om jou te voorzien van hoogwaardige producten die bijdragen aan het moederschap en de rust in ouderschap. Met onze producten kun je vol vertrouwen genieten van de kostbare momenten met jouw kleintje, terwijl je tegelijkertijd de uitdagingen van het ouderschap met gratie en gemak tegemoet treedt.

Als je overweegt borstvoeding af te bouwen of zelfs te stoppen met borstvoeding, biedt ons Elhee flessenpakket de perfecte oplossing voor een soepele overgang. We begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met dit proces en streven ernaar om jou te ondersteunen met hoogwaardige producten die zorgen voor een comfortabele en natuurlijke voedingservaring voor jouw kleintje.

Bovendien kunnen onze producten jou helpen tijdens de regeldagen van jouw baby, een fase waarin extra steun en comfort van essentieel belang zijn. Met onze newborn set ben je goed uitgerust om jouw kleintje te ondersteunen tijdens deze periode van snelle ontwikkeling en groei. Kies voor onze producten en ervaar zelf de rust en het gemak die ze kunnen brengen in jouw ouderschapstraject.

Terug naar blog