OVER ONS

Wij zijn Manon en Kyra, de trotse oprichters van NELA MAE.
We willen graag de kans grijpen om onszelf aan jullie voor te stellen en onze
passie voor duurzame babyproducten met jullie te delen.

Het ouderschap is een prachtig avontuur, maar ook een reis
vol verantwoordelijkheden. We begonnen ons af te vragen hoe we de wereld een
beetje beter konden achterlaten voor de allerkleinsten, en dat bracht ons op
het pad van duurzaamheid.

ONZE DUURZAME MISSIE

Bij NELA MAE geloven we sterk in het idee dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Daarom hebben we met zorg een collectie samengesteld van duurzame babyartikelen die niet alleen essentieel zijn voor ouders, maar ook goed zijn voor de planeet waarop onze kleintjes zullen opgroeien.

Onze producten zijn met liefde en aandacht geselecteerd. Elk item in onze winkel is doordacht gekozen om ouders te helpen bij de opvoeding van hun kinderen op een manier die milieuvriendelijk is en de toekomst van onze planeet in gedachten houdt.

OUDERSCHAP

Bij NELA MAE streven we ernaar om ouders te ondersteunen in het maken van bewuste keuzes, zonder in te leveren op comfort of kwaliteit.

Welkom in onze wereld van duurzaam ouderschap. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor onze kleintjes, één verantwoorde keuze tegelijk. Sluit je aan bij ons en ontdek hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.

LIEFS,
NELA MAE

 • BIOLOGISCH

  We geloven dat de keuze voor biologische babyproducten de gezondheid en veiligheid van je kinderen beschermt. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Ze zijn zacht voor de gevoelige huid van baby's en bevorderen hun welzijn vanaf het allereerste begin.

  Bovendien draagt het kiezen voor biologische babyartikelen bij aan het behoud van onze prachtige planeet. Biologische landbouwpraktijken minimaliseren de impact op het milieu en zorgen voor een schonere, gezondere wereld voor toekomstige generaties.

 • DUURZAAM

  We begrijpen dat ouderschap niet alleen draait om het hier en nu, maar ook om de toekomst die we creëren voor onze kleintjes. Daarom hebben we ons toegelegd op het aanbieden van duurzame babyartikelen.

  Onze duurzame babyproducten zijn met zorg geselecteerd. Door voor duurzaamheid te kiezen, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een groenere toekomst. Sluit je aan bij onze missie voor duurzaamheid en ontdek hoe
  kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.

 • HOGE KWALITEIT

  Bij NELA MAE is kwaliteit niet alleen een belofte, maar een
  kernwaarde die we koesteren. Onze collectie van hoogwaardige babyartikelen is met zorg samengesteld om ouders te ondersteunen bij het bieden van niets minder dan het allerbeste voor hun kinderen.

  We selecteren producten die aan normen voldoen, zodat ouders met vertrouwen kunnen winkelen, wetende dat ze de beste keuze maken voor hun kleintjes. Bij NELA MAE ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit producten die je kinderen verdienen.

FOLLOW US ON OUR NELA MAE JOURNEY

VOLG ONS