Verzendbeleid

Verzendbeleid Nela Mae!

Welkom bij Nela Mae! We zijn verheugd dat je bij ons hebt geshopt. Om ervoor te zorgen dat je een soepele en aangename ervaring hebt met je aankopen, hebben we ons verzendbeleid hieronder uiteengezet.

 Verzendopties:

Standaard Verzending: Onze standaard verzendoptie wordt zorgvuldig gekozen om een evenwicht te vinden tussen kosten en levertijd. De geschatte levertijd voor standaard verzending binnen Nederland is meestal tussen 2-5 werkdagen, afhankelijk van je locatie.

 Verzendkosten:

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, de afmetingen van het pakket en de gekozen verzendoptie. De exacte verzendkosten worden tijdens het afrekenen weergegeven, voordat je je bestelling plaatst.

 Traceerbaarheid:

Al onze verzendopties zijn traceerbaar. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail. Met dit trackingnummer kun je de voortgang van je pakket volgen en de geschatte leverdatum in de gaten houden.

Verwerkingstijd:

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Houd er rekening mee dat weekends en feestdagen de verwerkingstijd kunnen beïnvloeden.

Verzendgebied:

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland. We zijn van plan om in de toekomst internationale verzendingen aan te bieden, dus houd onze website in de gaten voor updates.

Schade en Verlies:

We besteden de uiterste zorg aan het verpakken van je bestelling om schade tijdens het transport te minimaliseren. In het onwaarschijnlijke geval dat je pakket beschadigd aankomt of verloren gaat, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen samenwerken om het probleem op te lossen en een passende oplossing te vinden. Daarnaast kun je op onze pagina: 'retour- en terugbetalingsbeleid' alle desbetreffende informatie vinden over het retour sturen van een pakket en ons terugbetalingsbeleid

We hopen dat dit verzendbeleid al je vragen met betrekking tot de verzending van je bestelling bij Nela Mae beantwoordt. Als je meer hulp nodig hebt of verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bedankt dat je bij ons hebt gewinkeld!

Om contact op te nemen met onze klantenservice kunt u een email sturen met je vraag naar info@nelamae.com.