ZORGELOZE VOEDINGSERVARING

ZORGELOZE VOEDINGSERVARING

Ontdek de must-have producten voor borst- en flesvoeding

Als ouder wil je alleen het allerbeste voor je baby. Of je nu borst- of flesvoeding geeft, het Élhée Flessen Geboorteset van Nele Mae biedt het ultieme gemak en comfort voor jou en je kleintje. Ontdek waarom onze flessenset een must-have is voor zowel borst voedende als fles voedende ouders.

Waar voeden een liefdevolle herinnering blijft
Borst- of flesvoeding geven is een intiem moment van verbondenheid tussen ouder en baby. Bij Nele Mae begrijpen we de wens van ouders om voeden tot een liefdevolle herinnering te maken.

Soepele overgang
Onze flessen zijn de perfecte keuze voor ouders die naadloos willen schakelen tussen borst- en flesvoeding. De spenen zijn ontworpen om de natuurlijke vorm van de borst te imiteren, wat het comfort en de acceptatie door je baby bevordert.

Gebruiksvriendelijkheid
De flessen gemakkelijk vast te houden en schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor drukke gezinnen.

Anti-koliek ventielsysteem
Het ventielsysteem vermindert buikkrampjes en zorgt voor een rustige en tevreden baby na elke voeding. Het is de ideale oplossing voor ouders die een zorgeloze voedingservaring willen.

Meegroeien met je baby
Het Élhée Flessen Geboorte set wordt geleverd met verschillende flessenmaten en spenen, zodat je kunt meegroeien met de behoeften van je groeiende baby.

Veiligheid voorop
De flessen zijn gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij materiaal, zodat je met een gerust hart kunt voeden.

De Inhoud van het Élhée Flessen Geboorteset

2 flessen van 150 ml met speen “medium” stroom (M) in de kleur nude roze en blush roze.

1 fles van 240 ml met speen “medium” stroom (M) in de kleur blossom roze.

1 set van 2 spenen “langzame” stroom (S), speciaal ontworpen voor gemengde voeding van baby’s en pasgeborenen.

Met het Élhée Flessen Geboorteset van Nele Mae maak je van voeden een liefdevolle herinnering, elke keer weer. De set biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze voedingservaring, ongeacht of je borstvoeding geeft of overstapt op flesvoeding. Kies voor gemak, comfort en kwaliteit, kies voor Nele Mae!

Bezoek onze webshop en ontdek het Élhée Flessen Geboorte set en andere producten die het leven van ouders en baby's gemakkelijker te maken. Voeden was nog nooit zo eenvoudig en liefdevol!

Terug naar blog