Schriftelijk retour- en terugbetalingsbeleid

Welkom bij Nela Mae!
We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop een product niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval willen we het retourproces zo soepel mogelijk laten verlopen. Lees alsjeblieft ons retour- en terugbetalingsbeleid zorgvuldig door:

Algemene informatie
We hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. 

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via info@nelamae.com. Houd er rekening mee dat retourzendingen naar het volgende adres moeten worden gestuurd: 5521NJ Hazenstraat 19, Eersel.

Wat moet u doen als u een artikel retour wilt sturen
Als het pakket in de Europese Unie wordt verzonden heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of terug te sturen, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Net als hierboven moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de verzendbewijs of het aankoopbewijs nodig.

Er is een artikel beschadigd of kapot, wat nu? 
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen. Je kunt voor alle retourvragen altijd contact met ons opnemen via info@nelamae.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd. Een retour kunt u aanvragen via info@nelamae.com. 

Stappenplan beschadigd of kapot artikel retourneren. 
Bij Nela Mae streven we naar het hoogst mogelijke niveau van klanttevredenheid door onze zendingen zorgvuldig te controleren en stevig te verpakken. Desondanks kan het helaas voorkomen dat er tijdens het transport schade ontstaat aan de producten. Als er iets mis is met jouw pakket, verzoeken we je vriendelijk om de volgende stappen te volgen:

  1. Bewaar de verpakking van het betreffende pakket.
  2. Maak een foto van de verpakking waarbij het verzendlabel met jouw adres duidelijk zichtbaar is.
  3. Neem meerdere foto's van hoe het artikel oorspronkelijk was verpakt.
  4. Maak meerdere foto's van de schade aan het artikel zelf.
  5. Stuur deze informatie naar ons e-mailadres: info@nelamae.com en wacht op verdere instructies.
  6. Wij zullen vervolgstappen ondernemen om het probleem zo adequaat mogelijk op te lossen voor beide partijen. Dit kan onder meer het indienen van een schadeclaim bij de betreffende vervoerder omvatten. Indien het probleem niet bij de vervoerder ligt, zullen we eerst de oorsprong van de schade onderzoeken. Als het mogelijk is, zullen we het beschadigde artikel vervangen en/of vergoeden. In sommige gevallen kunnen we je vragen om het beschadigde artikel naar ons terug te sturen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals, speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retours accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen en zodra de terugzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt je geld binnen 30 werkdagen automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt. 
Als er meer dan 30 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@nelamae.com.